3:37 pm - Sunday September 19, 8849

Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

348 Viewed Octavian 0 respond
single-thumb.jpg

Marţi, vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopţii în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar ziua local şi în Dobrogea şi Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade şi uşor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat.

ÎN ŢARĂ:

Miercuri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest. În cursul zilei cerul va fi parţial noros şi doar izolat va ploua în sudul extrem şi la munte. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

News Feed
Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Related posts
Your comment?
Leave a Reply