7:35 am - Wednesday September 19, 2018

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu implicat in dosarul retrocedarilor ANRP

248 Viewed Octavian 0 respond
Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se va prezenta vineri la DNA Braşov, în calitate de martor, într-un dosar de corupţie.

Preşedintele Senatului a precizat, joi, într-un comunicat de presă, că a fost invitat telefonic la audiere, în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

“Doresc să aduc la cunoştinţa presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidenţialitatea anchetei, nu voi face declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea din sediul DNA. Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informaţia legată de prezenţa mea la DNA Braşov era cunoscută doar de subsemnatul şi de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic”, mai precizează Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai spus că, de regulă, informează cu promptitudine presa despre activităţile sale de interes public, aşa cum poate fi apreciată prezenţa sa la DNA în calitate de martor.

“De această dată, în mod premeditat, am ţinut strict secretă această informaţie pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informaţii confidenţiale către presă. Cu puţină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că aţi fost invitat la DNA Braşov ?”. Q.E.D., aşa că am hotărât să dau publicităţii acest comunicat”, mai spune Tăriceanu.

Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Related posts
Your comment?
Leave a Reply