2:44 am - Wednesday October 17, 2018

Insurgenti pakistanezi au atacat o baza a Fortelor Aeriene din India

253 Viewed Octavian 0 respond

Şase persoane au murit, după ce mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat, sâmbătă, o bază a Forţelor Aeriene indiene din Punjab, stat indian situat în apropiere de graniţa cu Pakistan, informează agenţia de presă Reuters.

Potrivit oficialilor indieni, bărbaţii înarmaţi, care purtau echipament militar, au reuşit să intre, sâmbătă dimineaţă, într-o bază militară a Forţelor Aeriene indiene localizată în Pathankot, în statul Punjab, din nord-vestul Indiei, în apropiere de graniţa cu Pakistan. Odată intraţi, bărbaţii au deschis focul, trăgând la întâmplare.

Single content advertisement top

Patru atacatori şi două gărzi militare au murit în confruntări, a precizat un oficial din Ministerul de Interne indian.

Atacatorii au furat maşina unui poliţist şi au condus până la baza militară, strategie utilizată în atacuri atribuite insurgenţilor pakistanezi, a declarat Suresh Arora, şeful poliţiei din Punjab.

Atacul de sâmbătă dimineaţă nu a fost încă revendicat de nicio grupare.

Atacul a avut loc la o săptămână după ce premierul indian Narendra Modi a efectuat o vizită în Pakistan pentru a se întâlni cu omologul său, Nawaz Sharif, în vederea relansării negocierilor care au fost întrerupte de atacuri teroriste.

“Statul pakistanez este vecinul nostru şi dorim pace, dar orice atac terorist comis în India va avea un răspuns pe măsură”, a declarat ministrul indian de Interne, Rajnath Singh, pentru o filială a agenţiei Reuters.

Single content advertisement bottom
Don't miss the stories followStirist.ro - Un blog de stiri and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan vrea sa aplice metodele lui Adolf Hitler

Actorul Bill Cosby a fost trimis in judecata pentru viol

Related posts
Your comment?
Leave a Reply