12:37 pm - Sunday September 23, 2018

Infractorul Liviu Dragnea propune tot un infractor in fruntea Camerei Deputatilor

273 Viewed Mihai 1 respond
Infractorul Liviu Dragnea

Liderul PSD , infractorul Liviu Dragnea a declarat, luni seara, că “sufleteşte şi pragmatic” şi-ar dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să meargă împreună în campanie, precizând că se va întâlni cu fostul premier pentru a discuta “şi asta şi alte lucruri”.

“Eu, sufleteşte şi pragmatic, mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâţia ani de zile. (…) Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca după Paşte să ne vedem să discutăm şi asta şi alte lucruri, pentru că funcţia de la Cameră nu e importantă în sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui în partid, pentru că avem nevoie de el, el are nevoie de noi şi România are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi. O să mă văd cu Victor şi o să discutăm”, a declarat infractorul Liviu Dragnea .

Preşedintele PSD a mai spus că este vorba de o discuţie mai largă, ce vizează maximizarea şanselor la scrutinul local şi parlamentar. “PSD are prima şansă, de-aia se întâmplă şi unele lucruri şi vom face împreună un plan corect, cinstit pentru ca PSD să nu-şi piardă şansele în aceste alegeri”, a mai spus infractorul Liviu Dragnea.

PSD nu a convocat încă Biroul Permanent Naţional, însă deputaţii PSD se vor reuni marţi în şedinţa săptămânală a grupului parlamentar.

Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Related posts
One Response to “Infractorul Liviu Dragnea propune tot un infractor in fruntea Camerei Deputatilor”
  1. Baloo
    # 4 May, 2016 at 15:14

    Nu-si pierde mandatul de parlamentar daca este condamnat ?Ce mai cauta infractorul asta in parlament ?

Leave a Reply