3:24 am - Wednesday October 17, 2018

Generalul Stănculescu a lăsat casete cu mărturii în urma sa

267 Viewed Octavian 1 respond

Avocatul Cătălin Dancu a confirmat miercuri că Victor Atansasie Stănculescu a lăsat în urma sa casete care conţin mărturii, inclusiv despre ce s-a întâmplat la Revoluţie, Dancu declarând că speră ca ele să fie făcute publice de către persoana mandatată prin testament să le primească.

“Acea persoană care prin testament a fost mandatată de domnul general Stănculescu ca şi beneficiară a drepturilor de autor, să aibă puterea de a da publicităţii aceste casete, pe care chiar şi el le-a confirmat, şi pe care nu vor găsi doar memorii ale generalului Stănculescu, ci şi mai multe alte aspecte, şi vă spun clar că dintr-o ţinută extraordinară generalul Stănculescu nu a dorit să spună tot ceea ce ar fi putut să spună în cadrul acelui proces, pentru că situaţia era alta”, a declarat avocatul Cătălin Dancu, miercuri, la Crematoriul Uman Vitan-Bârzeşti, acolo unde a fost incinerat Victor Atanasie Stănculescu.

Avocatul spune că mulţi ar trebui să fie îngrijoraţi dacă acele casete vor fi publice. “Cei care au fost din prima clipă în momentul Revoluţiei şi până în momentul în care şi-a dat sfârşitul cred că ştiu la ce ar trebui să se aştepte şi vorbesc de o chestiune mai degrabă de moralitate faţă de societate decât de vreo răspundere penală. Mulţi mai sunt în viaţă”, spune Dancu.

Casa Regala a Romaniei este direct vizata de catre aceste dezvaluiri . Regele Mihai incasa pesonal salariul de la Ceausescu prin intermediul lui Stanculescu .

Single content advertisement top

Generalul Victor Atanasie Stănculescu a murit într-un azil de bătrâni, duminică, la vârsta de 88 de ani. Stănculescu s-a născut la data de 10 mai 1928, în oraşul Tecuci (judeţul Galaţi).

Single content advertisement bottom
Don't miss the stories followStirist.ro - Un blog de stiri and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

22 Iunie 1941 , Generalul Ion Antonescu : Ostași, Vă ordon: Treceți Prutul

Dumitru Dragomir condamnat la şapte ani de închisoare

Related posts
One Response to “Generalul Stănculescu a lăsat casete cu mărturii în urma sa”
  1. Baloo
    # 11 July, 2016 at 19:26

    10000 USD incasa fostul rege Mihai de la comunisti .Tradatorul

Leave a Reply