6:55 am - Wednesday September 19, 2018

Demisia parlamentarului infractor Marko Attila a ajuns în Parlament

284 Viewed Mihai 0 respond
Marko Attila

       Demisia în orginal a deputatul UDMR, Marko Attila, a ajuns în Parlament. Acesta a decis să demisioneze, pe 5 aprilie, înainte ca plenul Camerei Deputaţilor să dezbată cea de a doua cerere privind încuviinţarea reţinerii şi arestării sale preventive. Demisia a fost depusă la Biroul Permanent al Camerei şi urmează să fie prezentată în plen.

Marko Attila și-a trimis demisia prin fax, înainte de Paşte, însă documentul nu a fost înregistrat. Deputații au amânat de două ori votul, o dată atunci când aceștia au spus că așteaptă documentul original, iar o dată când nu a fost cvorum.
 Deputatul UDMR a plecat în Ungaria în decembrie anul trecut, după ce colegii săi au votat în favoarea arestării preventive în dosarul ANRP. Deşi nu a mai revenit în ţară, Marko Attila beneficiază încă de toate drepturile pe care i le oferă funcţia.
 Marko Attila a fost trimis în judecată în același dosar cu fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, deputatul Theodor Nicolescu, dar şi alte nouă persoane. Ei au făcut parte din Comisia de Despăgubiri a ANRP sau au efectuat expertize false, susțin procurorii. Acuzaţiile care le sunt aduse sunt de abuz în serviciu sau luare de mită.
Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Related posts
Your comment?
Leave a Reply