6:53 am - Monday July 16, 2018

Actorul indian Salman Khan a fost achitat dupa ce a omorat un om si a ranit alti patru

329 Viewed Maria N 0 respond

Actorul indian Salman Khan, un star de prim rang la Bollywood, a fost achitat de Tribunalul Superior din Mumbai, joi, într-un proces în care artistul a fost acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, informează variety.com.

În septembrie 2012, un vehicul deţinut de Salman Khan, în care se afla celebrul actor, a părăsit spaţiul carosabil, a urcat pe trotuar şi a ucis un pieton, rănind în acelaşi timp alte patru persoane. După un proces îndelungat, care a inclus numeroase audieri, o instanţă inferioară indiană l-a găsit vinovat pe Salman Khan şi l-a condamnat la cinci ani de închisoare, în mai 2015.

Starul bollywoodian a făcut recurs la acea decizie şi a fost eliberat pe cauţiune.

Pronunţând verdictul, joi, judecătorul de la Tribunalul Superior din Mumbai, a declarat: “Hotărârea iniţială este suprimată. Salman Khan a fost achitat de toate acuzaţiile. Pe baza dovezilor prezentate de Procuratură, Salman Khan nu poate fi condamnat, indiferent dacă omul de rând are o părere diferită despre acest fapt”.

Tribunalul Superior a spus că Procuratura nu a putut să dovedească faptul că Salman Khan conducea acel automobil şi că se afla în acel moment sub influenţa alcoolului. Tribunalul a decis, totodată, că declaraţia martorului-cheie, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla şi el în vehicul, “nu era pe deplin de încredere”. Ravindra Patil a murit în 2007.

Procuratura poate să facă recurs şi, dacă acesta va fi acceptat, procesul se va muta la cea mai înaltă instanţă din India, Curtea Supremă.

Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Related posts
Your comment?
Leave a Reply