3:37 pm - Sunday September 19, 1148

Actorul Bill Cosby a fost trimis in judecata pentru viol

352 Viewed Maria N 0 respond

Actorul Bill Cosby (78 de ani) a fost trimis în judecată pentru viol după ce peste 50 de femei l-au acuzat că le-a abuzat sexual. Starul american a rupt tăcerea vineri, cu un mesaj care a stârnit controverse.

Bill Cobsy a fost trimis în judecată miercuri (30 decembrie), după ce luni media a scris despre mărturiile femeilor abuzate sexual de actor. Unul dintre cazurile pentru care Cosby va fi judecat este al unei femei care a povestit cum actorul a drogat-o şi violat-o în casa lui din Philadelphia, în 2004 .

La tribunal, Bill Cosby a fost tăcut şi nu a dat nici o declaraţie presei. Într-un pluovăr gri, cu un baston, el a părăsit sala de judecată ajutat de avocaţii lui.

Însă actorul a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaje vineri (1 ianuarie). “Mulţumesc familiei şi fanilor”, a scris el, iar internauţii s-au arătat cu adevărat şocaţi de lipsa de remuşcări de care dă dovadă Cosby.

Bill Cosby a recunoscut că droga femeile pentru a face sex cu ele

Bill Cosby (78 de ani) a fost acuzat de agresiune sexuală în 2005, când Andrea Constand (41 de ani) l-a dat în judecată pentru că a drogat-o şi a forţat-o să-l atingă în zona genitală, însă procurorul care a instrumentat acest caz a decis să nu înceapă urmărirea penală din lipsă de credibilitate şi de probe.

În respectivul dosar, alte 12 femei au declarat că au suferit agresiuni sexuale din partea vedetei, însă au făcut-o sub anonimat. Recent, după ce comediantul Hannibal Buress a spus despre Cosby că este un violator, respectivele femei au prins curaj şi şi-au dezvălui identitatea. În plus, ele au povestit presei experienţele sexuale traumatizante la care au fost supuse de cel supranumit “Tăticul Americii”.

Ulterior, alte femei au prins curaj şi au vorbit pentru prima oară despre felul în care au fost sedate şi apoi forţate să întreţină relaţii sexuale, să-i facă sex oral sau să-l masturbeze pe faimosul actor, de-a lungul anilor. Toate au motivat că le-a fost prea teamă să depună plângere la poliţie la vremea respectivă, deoarece credibilitatea şi notorietatea lui Cosby erau mult prea solide.

Printre victime se numără şi femei celebre ca manechinul Janice Dickinson (59 de ani) şi actriţele Louisa Moritz (68 de ani) şi Michelle Hurd (48 de ani).

Bill Cosby a recunoscut chiar că în 2005 a făcut rost de sedative pentru a le da unor tinere cu care voia să facă sex. El a mai spus că a dat drogurile cel puţin unei femei şi altora oameni. Avocatului lui Cosby a insistat însă că cei care au luat drogurile ştiau ce iau, conform unor documente.

Don't miss the stories followStirist.ro and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Related posts
Your comment?
Leave a Reply